Blog

Vendégajándék csoki rendelésének menete

Egyre többen ismerik már a különböző alkalmakra rendelhető egyedi papíros csokikat. Esküvőkre, szülinapokra, keresztelőre rendelik legtöbben, de nem ritka, hogy a munkahelyétől búcsúzó kolléga lepi meg a többieket hálája jeléül egy-egy csokival. Most szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy minél egyszerűbb legyen a darabra rendelhető, vendégcsoki vagy köszönetajándék rendelése.

Díszdobozos csoki rendelésének menete

Bár a webáruház termékleírásokban igyekeztünk a lehető legegyértelműbben megfogalmazni, mi történik amikor egyedi, fényképpel felirattal készülő csokipapíros csokit rendelsz, a visszatérő kérdések miatt úgy éreztük itt az ideje leírni a forgatókönyvét a csokirendeléseknek. Most a díszdobozos csokikkal foglalkozunk részletesen.

Neked is problémát szokott okozni az ajándékozás? Ebben a cikkben összegyűjtöttem a 3 leggyakoribb problémát, amivel találkoztamk az elmúlt 10 évben és megpróbálok praktikus tanácsokat is adni, hogy egy kicsit könyebb legyen ajándékozni.

Olvass tovább!

Csak azért is, kedveskedjünk Valentin napon!

Ugye Te is tudod, hogy a Valentin nap honnan ered?
Ugye azt is tudod, hogy szeretetünket nem csak ezen a napon kell kimutatni? De vajon a túlhajszolt, mindenrefigyelős, néha a túlélésért küzdős mindennapokon is sikerül szeretnünk a párunkat úgy, hogy érezze is?
Néhány meglepi-tipp a romantikus énednek és egy kis történelem a cikkben...
Olvass tovább!

Mibe tegyük a zöldséget, avagy a hálós tasakok nem csak dísznek vannak

Egyre nagyobb a hangsúly azon, hogy valamit tenni kellene az egyre növekvő szeméthalom ellen a világon...
Ennek jegyében már sokan használnak textilzsákokat a bevásárláskor és nem csak a textilszatyorra gondolhatunk, hanem az egyre népszerűbb ökozsákokra, ökobag-ekre is. De miért lehetnek ezek ennyire népszerűek?
Cikkünkből kiderül...

2021.01.11 13:13
Szilvi
Aminek örülhet egy pedagógus

A tanév vége felé bizony sokunknak okoz fejtörést, hogy mivel lepjük meg akár szülői szinten akár az egész osztály vagy csoport nevében a pedagógusokat. Jön az évzáró, pedagógusnap és a ballagásokról még nem is beszéltünk...
Sokan találják elégnek az egy csokor virág- egy doboz bonbon kombót, de mi úgy gondoljuk, ennél sokkal személyesebb ajándék az, amivel ki tudjuk fejezni hálánkat, szeretetünket, amivel meg tudjuk köszönni a fáradozásukat. Olvass tovább, ha jó ötleteket szeretnél kapni!

Webáruház készítés
SzilvaDekor