Vásárlóink mondták

"Több alkalommal csalt mosolyt az arcokra, és könnyeket a szemekbe! Szilvi segítőkészsége, kedvessége határtalan, és rettentő kreatív, bármit megvalosit! hálásak vagyunk Neki, hogy sokszor hozzájárult apró csoki külölegessêgeivel az ünnepek fénypontjaihoz."
Luca
"Egyszerűen gyönyörű a kulcstartó, amit rendeltem. A fénykép azt mutatja, ami a valóság. (A kis plusz apróságok egyenesen meghatóak voltak) A postázással is teljes mértékben meg vagyok elégedve. Mindenképpen ajánlom kedves Szilvia munkáit :) "

"Magas színvonalú szolgáltatás, figyelmes eladó, a terméke pedig több, mint fantasztikus.
Ezer köszönet illeti a példaértékű munkáért és a hozzáállásért"

"Megkaptam a csomagot.Nagyon köszönjük, tök jó lett. Ezt a feladatot is nagyon jól megcsináltad, mint a többit is amikről olvastam. Még egyszer köszönjük."
Szilvia

"Kedves, gyors, kommunikatív, együttműködő alkotó, aki teljesítette minden kívánságom, elképzelésem, és egy igényes, szép munkát kaptam."
Bea
"Nagyon aranyosak a kulcstartók,szép, minőségi munka! Csak ajánlani tudom a készítőt. Köszönöm."
 Ramóna
Munkád precíz, pontos, látszik, hogy a megrendelők vágyait maximálisan próbálod kielégíteni. Az egyéni ötleteid pedig olyan házasulandóknak is segítségül szolgálnak, akiknek esetleg nincsenek saját elképzeléseik."
Köszönettel: Hajni és Jani
 
"Királyak lettek a képeslapok!
Köszönjük! Nagyon ügyes vagy!"

 Viktor
"Gyönyörű munkát kaptunk Tőled, melyet a vendégeink is dícsértek, mókásnak, ötletesnek tartottak, és felettébb örült neki mindenki! Ezúton szeretném újból megköszönni Neked a precíz, pontos, szép munkát, a kedvességed! További sikereket és minden jót!"
Viki
"Köszönjük szépen az esküvőnkre készített  köszönőajándékokat. Nagyon szépek lettek és minden vendégünknek nagyon tetszett, és persze nekünk is. Még egyszer köszönjük."
Andrea
"Ezúton is nagyon szépen köszönöm azt a sok segítséget, amit az esküvőm kivitelezésében nyújtottál. Nagyon tetszett az egész vendégseregnek az ültető, a menükártyák, az általad készített meghívó is tökéletesen kielégítette minden igényünket. 
Köszönjük még egyszer."
Zita

"Ezúton köszönjük esküvőnkre készített ötletes és egyedi meghívót. Bárki látta, azt mondta hogy ő még ilyet nem látott. Nagyon elégedettek vagyunk munkáddal, és még egyszer köszönjük szépen."
Péter
"Életünk legnagyobb eseményéből vetted ki a részed, amikor lagzinkhoz és esküvőnkhöz készítettél meghívót, köszönetajándékot, fejdíszt az - akkor még - menyasszonyomnak. Örömmel láttam honlapodon, hogy 4 év távlatából is kiemelted ültetőkártyánkat, és első sorban szerepel a meghívónk, melyet alapötletünkből kiindulva fantasztikusan valósítottál meg.
További sok sikert!
Ui: ha legközelebb nősülök akkor is Téged kereslek :-) /de nem tervezem!/"
Imi
Webáruház készítés
SzilvaDekor