Blog

Díszdobozos csoki rendelésének menete

2021.01.19 15:21
Díszdobozos csoki rendelésének menete

Bár a webáruház termékleírásokban igyekeztünk a lehető legegyértelműbben megfogalmazni, mi történik amikor egyedi, fényképpel felirattal készülő csokipapíros csokit rendelsz, a visszatérő kérdések miatt úgy éreztük itt az ideje leírni a forgatókönyvét a csokirendeléseknek. Most a díszdobozos csokikkal foglalkozunk részletesen.

Egyedi díszdobozos csokik rendelésének menete



Lássuk, hogyan néz ki, mikor díszdobozos csokit szeretnél rendelni?

- Először is, meglátod a termékeket, beleszeretsz és látod magad előtt, mennyire fog neki örülni majd az, aki kapja. Naná, hiszen teljesen személyre szabott lesz, csak neki szól!
- Ezután kitalálod, hány darabos csokit szeretnél rendelni. Jelenleg 4,6,9,12,és 18 darabosak vannak. (itt találod őket: https://szilvadekor.hu/feliratos_diszdobozos_csoki_dekoracio)

- A webáruházban leadod a megrendelést.
- Vársz, hogy reagáljunk a megrendelésedre
, azaz válasz emailben megírjuk a kérdéseinket :)


Amiket kérdezni fogunk a válasz emailben:
- milyen feliratok legyenek a csokipapíron? (két oldalára és az aljára is kérhetőek pár szavas szövegek)
- milyen fotókat tegyünk a csokipapírokra?
- milyen alapdizájnba illesszük a fotókat és feliratokat?
- milyen színű szalaggal kössük át a dobozt?
- ha van variációs lehetőség, milyen színű legyen a doboz? (barna, fehér, piros)
- mikorra szeretnéd átvenni a megrendelést?


- Addig is, míg jelentkezünk, összegyűjtöd a fotókat,
ami mindig maximum annyi darab lehet, ahány darabos a csoki. Ha kevesebb fotó, akkor találd ki, melyik fotókat ismételjük vagy milyen grafikát/feliratot tegyünk a maradék csoki tetejére!
- kiválasztod, hogy melyik alapdizájn tetszik
(innen lehet választani: https://szilvadekor.hu/feliratos_kockacsoki-dekoracio)



Miután válaszoltál az összes kérdésre, elküldted a fényképeket, mi elkezdünk tervezni.
A terveket elküldjük neked ellenőrzésre és ekkor lehet módosítani is a terveket.
Miután jóváhagytad a terveket, elvisszük a nyomdába kinyomtatni. Ha ez meg van, akkor pedig "felöltöztetjük" a csokikat az egyedi papírokba.
A kész csokikról, dobozról fotót küldünk neked, hogy lásd, milyen is lett a végeredmény.


Milyen fotókat küldj?
Ami a kérésünk: a lehető legjobb minőségben gondolkodj, amit csak tudsz szerezni és NE vágd körbe... azt majd mi elintézzük ;)
Ne vágd körbe a személyeket, ne vágj le a fotóból, mert az sokszor megnehezíti a munkánkat. Majd mi méretre igazítjuk Te csak azt mondd meg, melyik személynek kell látszódnia (ha többen is vannak a képen) vagy hogy az egész fotó témája érdekes-e vagy inkább csak a személy látszódjon jól, a fotó többi része nem érdekes.

Azt tartsd szem előtt, hogy a csokipapír felső része, ami ki fog látszódni elsőre a dobozból, négyzetes alakú és kb 3x3 cm. Erre a felületre kerül a fotó. Képzeld el, hogy egy 3x3 cm-es négyzetbe fogjuk lekicsinyíteni a képet, ezért nagyobb létszámú csoportképet, egymástól túlzottan messze álló személyeket, panorámafotó jellegű képeket ne küldj. Ha nem tudod eldönteni, akkor küldd el! Minden esetben jelezzük, ha valami nem stimmel a képpel!


Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelésed?
Mivel egyedi rendelésre készül a terméked, miután az összes kérdést tisztáztuk/ elküldted a fotót, kb. 3-5 nap alatt lesz terv. Ez a karácsony előtti időszakban lehet akár 7-10 nap is!
Ha a tervet jóváhagyod, utána készül a termék.
Utalás után fogjuk postázni. Jellemzően ez az egész maximum két hetet vesz igénybe. (kivéve a karácsonyi időszak)
Ha ennél kevesebb idő alatt szeretnéd megkapni, mindenképpen még megrendelés előtt keress meg minket! Ha tudjuk, elkészítjük hamarabb.

Látod-e az egyedi megrendelésedet, mielőtt postára adjuk?
- Igen, az elkészült termék fotóját elküldjük emailen, mielőtt postázásra összekészítenénk a csomagodat.

Mikor kell fizetned az egyedi megrendelésedet?
- Egyedi rendelés esetén postázás előtt kell átutalni a teljes számlaösszeget.

A postázásról:
Alap esetben Magyar Postával javasoljuk a postázást, de megoldható Foxposttal is.
Viszont ebben az esetben a nyári időszakokban semmilyen felelősséget nem vállalunk a csomagért!
Miért?  Egyrészt mert sok helyen kültéri automaták vannak, amik, ha odasüt a nap, kábé katlan forróságú lesz. A csokinak pedig ez nem tetszik ;)
Sajnos volt már olyan tapasztalatunk, hogy beltéri automata esetén is megolvadt a csoki. Egyszer volt csak ilyen, de nem szeretnénk kellemetlenséget, ezért a Foxpost, kifejezetten nyáron, melegben csak saját  felelősségre kérhető!

Csomagolás:
A díszdobozos csokik celofántasakban kerülnek postázásra,
ami levehető a dobozról ajándékozás előtt, de akár rajta is hagyható. Kifejezetten a postázás közbeni védelem miatt kerülnek celofántasakba.
Ezután belecsomagoljuk egy selyempapírba, majd buborékosfóliával és papírral kibélelt masszív kartondobozba kerül és így megy a postára.

Végül, de nem utolsósorban:
Ami fontos még az egyedi csokipapíros csokik rendelésénél, hogy minden esetben fényképes dekorációként kerül értékesítésre.
A magyarázat nagyon egyszerű: bár a termékek kereskedelmi forgalomban lévő, számlával igazolt beszerzésű, hosszú szavatossági idejű csokik, az új termékcsomagolás miatt nem értékesíthetőek élelmiszerként.
A webáruházban a Termékösszetevők lapfül alatt minden összetevő ott van, tudsz előre tájékozódni.
Viszont a megrendeléssel a megrendelő vállalja a felelősséget azért, hogy ezt tudomásul vette és hogy hogyan használja fel ezeket a dekorációnak értékesített termékeket.

Kicsit bőre sikerült ez a leírás, de így már remélem, mindent összegyűjtöttem, ami fontos lehet a díszdobozos csokik rendeléséhez... ha nem, jelezd emailben és kiegészítem!

Szilvi


Webáruház készítés
SzilvaDekor